Sedan 1994 har Aubergines bistro varit ett självklart inslag i Stockholms restaurangliv. När vi kliver in på restaurangen möts vi av fin service från första stund. I den ombonade restaurangmiljö känns bistron som gästens eget vardagsrum.
Utöver stående klassiker som köttbullar och husmanskost anpassar Aubergine menyn efter säsong. Under hösten hittar du kantareller och goda höstprimörer bland rätterna. En återkommande delikatess under höst- och vintersäsongen är självklart även tryffeln.
Under november och december återkommer traditionen “Tryffelveckor” på Aubergine. Det som började som en idé under en matresa till Toscana har nu blivit en institution i kroglivet i Stockholm och intresset växer varje år. På menyn hittar du fantastiska tryffelrätter och passande viner i både bar och matsal.
En kväll på Aubergine bjuder som alltid på god mat och dryck i gott sällskap, med livliga samtal i den välkomnande miljön. Här trivs både små och stora sällskap, såväl för en middag i matsalen, en festlig tillställning i cambré separé eller för en spontan after work i baren.
När du i jul har tröttnat på all julmat kan du ta med dig ditt sällskap till Aubergine och njuta av en noggrant utvald jultryffelmeny. På menyn står bland annat en tryffeldeli med utsökta delikatesser, tryffelpasta och hjortytterfilé med tryfferad potatispuré.
Varmt välkommen, hälsar Magnus & Jonas med personal, besök Aubergine på Linnégatan 38, Östermalm i Stockholm.